Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Σχετικά με την διαφήμιση-προώθηση προϊόντων...



Με αφορμή τα τελευταία θέματα και τους κανόνες του φόρουμ περί διαφήμισης-προώθησης προϊόντων και αυτοπροβολής θέλω να κάνω μία παρατήρηση:
Μπορεί να δημιουργηθεί κάποια ενότητα ειδικά για διαφημίσεις και προώθηση υπηρεσιών; Μου φαίνεται καλή ιδέα μιας και εγώ θα προτιμούσα κάποιο μέλος της κοινότητας για κάτι σχετικό με υπηρεσίες, αφού λίγο πολύ γνωριζόμαστε περισσότερο.
Γιατί κάποιος να μην κάνει αυτοπροβολή, αφού μπορεί πολλοί να ενδιαφέρονται για κάτι που μπορεί να προσφέρει.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την αυστηρότητα στον συγκεκριμένο κανονισμό.


Γιατί πολύ απλά όλοι έχουν να προσφέρουν και κάτι. Και όταν λέω όλοι δεν εννοώ μόνο τα μέλη της κοινότητας αλλά όλος ο κόσμος.
Μέλος του φόρουμ μπορεί να είναι όποιος συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής. Έτσι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι μέλος της κοινότητας και ποιος spammer...
Επίσης το φόρουμ υπάρχει για να εξυπηρετεί την κοινότητα στις συζητήσεις που αφορούν το ubuntu. Μερικοί περνούν ώρες κάθε μέρα προσφέροντας στην κοινότητα μέσω του φόρουμ εθελοντικά.
Δεν βγάζει κανείς χρήματα μέσω αυτού. Αν θέλει να βγάλει, το φόρουμ είναι λάθος επιλογή.
Η διαφήμιση πληρώνετε και πολύ καλά μάλιστα. Εφόσον η κοινότητα δεν έχει κερδοσκοπικούς στόχους και έσοδα δεν πρόκειται να αφήσουμε (όσο αυτό είναι δυνατόν βέβαια)* ούτε πληρωμένη,ούτε τζάμπα, ούτε εσκεμμένη διαφήμιση.

*Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε συνεχώς όλο το φόρουμ. Προσπαθούμε τουλάχιστον να αντιμετωπίζουμε ότι βγάζειμάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου