Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η... απαγορευμένη διαφήμιση της Marisa Miller


Πολύ... sexy για να μεταδοθεί στην τηλεόραση κρίθηκε η διαφήμιση της Marisa Miller για το Guitar Hero! Βλέπετε, ο 'άγγελος' της Victoria Secret παίζει κιθάρα με τα εσώρουχα και οι υπεύθυνοι θεώρησαν το θέαμα ιδιαίτερα πικάντικο για να βγει στον αέρα! Μα πόσο προκλητικό μπορεί να είναι πια αυτό το βίντεο;

Το σποτάκι γυρίστηκε το 2008 αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα και παρότι δεν βγήκε στην τηλεόραση, βρήκε τον τρόπο του και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Το σποτάκι είναι βασισμένο σε μια σκηνή από την ταινία 'Ο πρωτάρης', με τον Tom Cruise και στη θέση του Tom εμφανίζεται η sexy Marisa, να παίζει την κιθάρα, να τραγουδάει και να βαράει τα ντραμς με ένα ροζ σουτιέν, σαν άλλη rock σταρ!

Οι υπεύθυνοι έκριναν πως η ψηφισμένη ως η πιο καυτή γυναίκα του πλανήτη δεν είναι κατάλληλη για να διαφημίσει ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε κοινό ηλικίας 12 ετών και άνω. Μάλλον δεν έχουν και άδικο, αφού το supermodel δεν φοράει τίποτα άλλο εκτός από τα εσώρουχα και τα ψηλοτάκουνά της και στο τέλος καταλήγει στον καναπέ, κάνοντας διάφορες sexy πόζες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου