Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Η χρήση του EFT στις πωλήσεις


Η χρήση του EFT στις πωλήσεις

Η πώληση δεν είναι τυχαία η Νο 1 δραστηριότητα του ανθρώπινου γένους: Όλοι μας χρειάζεται κάποια στιγμή να πουλήσουμε (μεταφορικά ή κυριολεκτικά) αγαθά, υπηρεσίες, γνώσεις, ελπίδα, τον εαυτό μας τον ίδιο. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο πουλάνε αγαθά και υπηρεσίες για να ζήσουν.
Η πώληση είναι μία από τι πιο παλιές δραστηριότητες του ανθρώπου, αλλά και από τις πιο προβληματικές και δύσκολες! Εκατοντάδες διαφορετικά βιβλία για πωλήσεις, δεκάδες σεμινάρια πωλήσεων, καθημερινά άρθρα στον τύπο προσπαθούν να μας βοηθήσουν να πουλάμε καλύτερα, περισσότερα, με λιγότερο κόπο, να αποκτήσουμε τη φιλοσοφία του πωλητή και τη νοοτροπία του νικητή στις πωλήσεις.
Σίγουρα η πώληση είναι τέχνη και έχει τα μυστικά της, αυτά που αν δεν γνωρίζετε θα δυσκολευτείτε ή και θα αποτύχετε εντελώς. Αυτά όμως μαθαίνονται, ακόμα και από μερικά βιβλία που θα διαβάσετε και μπορείτε να εφαρμόσετε στη συνέχεια, μέχρι να γίνετε ικανοί.
Το EFT μπορεί σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα συναισθηματικά σας εμπόδια στο δρόμο προς την επίτευξη υψηλής ικανότητας πωλήσεων. Ακόμα και αν ξέρετε όλα τα μυστικά των πωλήσεων, πιθανώς να υποφέρετε σε κάποιο βαθμό από ένα ή περισσότερα αρνητικά συναισθήματα ή πεποιθήσεις και σκέψεις, που μπορεί να σας εμποδίζουν να επιτύχετε απόδοση 100% (και σας περιορίζουν στο 30% ή στο 20%).
Το EFT είναι μία από τις ελάχιστες μεθόδους που επιτυγχάνει άμεση, δραματική μείωση των αρνητικών συναισθημάτων και αυτο-περιορισμών που μας εμποδίζουν να εκμεταλλευτούμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να γίνουμε εξαιρετικά αποτελεσματικοί στις πωλήσεις.

Πώς εφαρμόζεται το EFT για τη δραματική βελτίωση στις πωλήσεις

Το EFT δεν είναι αυτό που θα σας κάνει να αγαπήσετε τις πωλήσεις ή θα σας μετατρέψει μαγικά σε πωλητές-αστέρια. Είναι αυτό που θα αφαιρέσει τα εμπόδια για την βελτίωσή σας και θα σας απελευθερώσει από περιοριστικούς τρόπους σκέψης, που είναι μεταμφιεσμένα αρνητικά συναισθήματα!
Με το EFT είναι δυνατή ή άμεση, πλήρης αποφόρτιση οποιουδήποτε αρνητικού συναισθήματος, όσο "βαθύ" και έντονο και αν είναι, όσο παλιό και αν είναι στη ζωή σας. Η αποφόρτιση μπορεί να γίνει:
Τη στιγμή που εκδηλώνεται το αρνητικό συναίσθημα ή η περιοριστική σκέψη, πίσω από την οποία μεταμφιέζεται το συναίσθημα. Για παράδειγμα, τη στιγμή που διστάζετε να τηλεφωνήσετε σε κάποιον άγνωστο για να γνωριστείτε ή να πουλήσετε εφαρμόζετε το EFT και μέσα σε ελάχιστα λεπτά ξεπερνάτε το φόβο, την ανησυχία, το δισταγμό σας, τις αρνητικές σκέψεις σας.
Οποτεδήποτε άλλοτε έχετε τη θέληση και το χρόνο να εργαστείτε με τον εαυτό σας για, με τη βοήθεια της νοητικής πρόβας αλλά και άλλων τεχνικών, ώστε να προετοιμαστείτε εξαλείψετε τους αυτο-περιορισμούς σας και τα αρνητικά συναισθήματά σας σχετικά με τις πωλήσεις.
Το EFT ξεμπλοκάρει άμεσα την ροή της ενέργειας στον ανθρώπινο οργανισμό και αυτό έχει ως συνέπεια την απελευθέρωση σε πολλά επίπεδα:
Αρνητικά/περιοριστικά συναισθήματα.
Αρνητικές/περιοριστικές σκέψεις.
Αυτοπεριοριστικές συμπ������������ριφορές, συχνά ασυνείδητες και ανεξήγητες (όταν πράττουμε αντίθετα από αυτά που λέμε ή που θέλουμε).
Με το EFT είναι πλέον δυνατό να θέσετε υψηλούς στόχους στις πωλήσεις (αν το επιθυμείτε), να δουλέψετε έντονα και αποτελεσματικά για τους στόχους σας, να χρησιμοποιήσετε παραγωγικά όλες σας τις δυνάμεις και ικανότητες, να αντιλαμβάνεστε και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες, να αναπτύξετε ακόμα περ����σσότερο τις ικανότητές σας και να μετατρέψετε την πώληση από μία δύσκολη, πιθανώς επίπονη διεργασία σε ευχάριστη και παραγωγική άσκηση των ικανοτήτων σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου